23 Nisan 2015 Perşembe

It's Okey, That's Love


Yakın zamanda izlediğim bu dizi hakkında özellikle  paylaşım yapmak istedim. Nedendir henüz ben de bilmiyorum ama inanılmaz sevdiğim bir dizi oldu. Gerek Jo In Sung gerekse Gong Hyo Jin, oyunculukla ile beni çok etkiledi.

Oyunculuğunu hayranlıkla izlediğim iki bayan oyuncu var. Birincisi Kim Sun Ah (ki ölürüm ben onaa). İkincisi Gong Hyo Jin. Her role yakışmaları, performanslarındaki kalite kendilerine tek kelime ile hayran bırakıyor. It's Okey That's Love 'un başarısı da bundan geliyor sanırım.

Jo In Sung'un daha önce izlediğim tek yapımı The Classic adındaki filmdi. Bunun dışında hiçbir dizi- filmini izlemedim. Ancak şuan gerçekten pişmanım. Bu adamda farklı bir tılsım var. Ve gerçekten karizmatik ve erkeksi.

Dizi Hakkında Genel Bilgiler

Kanal: SBS
Yayın Günü: Çarşamba- Perşembe (Temmuz- 2014)
Bölüm Sayısı: 16
Tür: Dram- Romantik-Komedi- Psikolojik- Tıp
Oyuncular: Jo In Sung
                    Gong Hyo Jin
                   Lee Kwang Soo
                   Sung Dong II
                   EXO-D.O

Dizinin Konusu: Jang Jae Yul, dramatik bir geçmişe sahip çapkın- kendini beğenmiş ünlü yazar ve DJ'dir. Abisi tarafından bir parti esnasında bıçaklanır. O günden itibaren aslında olmayan lise öğrencisi bir çocukla ( Exo- D.O )arkadaşlık yapmaktadır. Şizofrenik bulgular gösterse de o bu rahatsızlığının farkında değildir.

Ji Hae Soo, psikiyatri uzmanıdır. Çocukken, annesinin başka bir adamla babasını aldatmasına şahit olduğu için aşk, cinsellik gibi konulara inancı kalmamıştır. Bu yüzden uzun vadede çıktığı adam tarafından aldatılmış, aşka olan inancını iyice yitirmiştir.

Bu iki ana karakterimiz bir televizyon programında tanışırlar. Olayların seyri bu ikilinin yakınlaşması ile başlar. Biri şizofren, diğeri genophobia (cinsel korku) rahatsızı olan aşıklarımız birbirini tedavi etmek için uğraşacaktır.

Komedi öğeleri fazla olsa da bence bir o kadar da dramatik bir diziydi. Hele sevgili yazarımızın aile geçmişi ve kendi geçmişini olmayan bir çocukta görmesi daha üzücüydü. Şizofren olduğunu öğrendiğinde  hüngür hüngür ağladık karşılıklı. Mükemmel oyunculuk ve işleniş ile dizimiz kesinlikle 10 üzerinde 10 puanı hak ediyor. Mutlaka izleyin, izlettirin.

DİKKAT SPOİLER!!! - Hiç ummadığım şekilde mükemmel bir son ile bitti.  Dizinin ilk 3 bölümünden sonra bende hakim olan hüzün son dakikalarda yerini gülümsemeye bıraktı. :)
DİZİMİZDEN KARELER










NOT: It's Okey That's Love, diğer dizilerden biraz faklı. Diğer dizilerde 10. bölümdeki kiss kiss mujuksslar daha ilk bölümden itibaren başlıyor. Kiss havada uçuyor diyebiliriz. Yani çok masum bir dizi değil. Ama ahlaksız dizi şeklinde ağır eleştiriyi de kesinlikle hak etmiyor. İzleyin siz karar verin. Başkalarının fikirlerini dinleyin ama asla özümsemeyin. İyi seyirler.

NOT 2: Crush ve Punch 'a ait mükemmel bir OST 'u var dizimizin. Her dinleyişte farklı alemlere götürüyor beni ve sanki içime öküz oturuyor. Çok hüzünleniyorum.  Kesinlikle dinleyin pişman olmazsınız. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder