24 Nisan 2015 Cuma

Hatay'da Hayaletler Dolaşıyor (!!!)

Hayalet masallarına inanmam. İslam ülkelerinde korku filmi öğesi cin- şeytan, diğer dinlere mensup ülkelerde ise hayalet olgusudur. İkisi de daima saçma gelir bana. Cin şeytan var tabi ama insan istemedikçe musallat olduklarına inanmıyorum. Hayalet konusu ise tamamen saçma sapan bir mesele.

Bugün, 17 yaşındaki bir lise öğrencisi kız bana kendi çektiği resmi gösterdi. Köydeki çocuklar poz vermiş, o da tam çekecekmiş çocuklardan biri arkasını dönüp bakmış. Lise öğrencisi yeminler ediyor resim çekerken orada kimse yoktu diye. Ama deklanşöre bastığı an foto karesine birileri daha girmiş. Bir HAYALET !!! Arkasını dönüp bakan çocuk dışında kimse görmemiş hayaleti. Hatta resmi çeken kız bile !  Ya çok film izliyoruz hayal dünyasında yaşıyoruz, ya da ya dasını düşünmek dahi istemiyorum. Buyurun o hayaletli resim...

2 yorum:

  1. Çok ilginç bir olay...Fakat öyle bir dünyada yaşıyoruz ki televizyonlar olsun sanal ortam olsun insan zihninin bu şekilde yanılmasına sebep oluyor...Hayalet diye bişey yoktur dagılın...:) :) :)

    YanıtlaSil
  2. hayalet yoktur, hayalet gördüğünü iddia eden insanlar vardır :))))

    YanıtlaSil